Doubble Media
Get Focus

Merk en gebruiker samen centraal

Binnenkort beschikbaar voor iOS en Android...
Merk
Gebruiker
FOCUS Game Mock-Up

In FOCUS staan merk en gebruiker samen centraal.

Wij geloven dat er een aantal zaken online ernstig kapot zijn:

Je merk komt uitsluitend en precies bij de juiste doelgroep
Je krijgt nergens méér aandacht van de gebruiker
Je krijg exclusiviteit
Je merk in een positieve vibe
Je krijgt een complete trendanalyse van wie jouw doelgroep is
Gratis games
Social media
Omgang met jouw data

FOCUS pakt het anders aan. Wij geloven in de kracht van games. Wij geloven in de kracht van social media. En wij geloven in de kracht van branded content. Maar op een totaal andere manier.

Gratis games

Uitsluitend bij de juiste doelgroep

De App Store staat vol met gratis games. Maar de makers moeten toch geld verdienen. Dus kun je er vergif op innemen dat de app:

  • Je continu probeert te pushen naar in-app aankopen.
  • Je naar een maandabonnement gaat duwen.
  • Een demo-versie is, die je lekker moet maken om de volledige versie te kopen.
  • Uitermate storende, vaak lelijke en doorgaans niet-passende advertenties toont die de gameplay extreem bederven.

FOCUS is anders. FOCUS kent geen in-app aankopen. FOCUS vraagt geen abonnementen. FOCUS heeft geen betaalde versie. En FOCUS heeft geen spelbedervende advertenties.

Wat heeft FOCUS dan wel? De content is het spel. Jij speelt het spel binnen jouw interessegebieden, en de foto's die je speelt zijn gave content van merken die jij mooi vindt. En die content moet aan onze hoge eisen voldoen. Alles is door FOCUS gecureerd en goedgekeurd, zodat de kwaliteit wint van de kwantiteit.

Bij FOCUS verschijnt je merk uitsluitend bij de exacte doelgroep die jij kiest. Geslacht, leeftijd, interesses… jij hebt de volledige keuze. Ook de gebruiker ziet uitsluitend content die binnen zijn eigen interesses valt. Zo is er geen enkele waste.

Je bereikt niemand die je niet wilt bereiken en de gebruiker wordt niet lastiggevallen met content die hem of haar niet interesseert.

FOCUS Interests Mock-Up
FOCUS Store Mock-Up

Social media

De volle aandacht van de gebruiker

De kracht en het succes van social media zijn niet te negeren. Toch denken wij dat de huidige social media stuk zijn. En wel omdat de gebruiker het verdienmodel is van de techgigant achter het medium. Op basis van jouw internetgedrag wordt er zo veel mogelijk content getoond die jou waarschijnlijk interesseert.

Hou je van voetbal? Dan krijg je elke headline over je favoriete club op social media in verschillende varianten, van verschillende kanalen, voorbijkomen. Heb je gezocht naar eetkamerstoelen? Dan word je op Instagram nog maanden achtervolgd met advertenties van diezelfde en aanverwante stoelen. Zoek je inspiratie voor je verbouwing? Dan verdwaal je tussen de goede, matige en slechte kwaliteit, en weet je nergens de bron van te herleiden.

FOCUS is anders. FOCUS vormt zich naar jouw interessegebieden, maar doet dat in een gesloten upload. Geen verschillende media met hetzelfde nieuwtje, maar alleen het allerbeste medium. Geen achtervolging op basis van je surfgedrag; je data blijven privé. En geen doolhof door matige content op je moodboard, maar alleen kwalitatieve content, die je rechtstreeks naar de bron leidt.

Bij FOCUS hoef je niet te smeken om aandacht van de gebruiker. Jouw merk is namelijk de content waarvoor de gebruiker de app dagelijks opent. Je profiteert van de volle aandacht, én van de kracht van herhaling. Eerst verschijnt je merk in een snelle, flashy snack-ad.

Het positieve gevoel wordt geladen. Daarna speelt de gebruiker de game mét jouw merk. Geconcentreerdere aandacht ga je nergens krijgen. Deze customer journey eindigt met directe conversie; binnen onze de FOCUS-shop én via een directe link naar jouw webshop. See, click, buy.

Omgang met jouw data

Je merk in een positieve vibe

Wij geloven dat jouw privédata alleen van jou zijn. En dat moeten ze blijven. FOCUS vormt zich op basis van jouw gedrag, maar verzamelt helemaal niets van je. Terwijl de app steeds beter aansluit bij jouw interesses, ben jij degene die hiervan profiteert. Jij speelt het spel. Jij wordt hiervoor beloond. En de enige die weet wat je doet, ben jij.

Gebruikers worden in FOCUS continu verrast met positieve en mooie uitingen. Wij accepteren uitsluitend content van hoge kwaliteit en cureren elke uiting. Op deze manier creëren we een positieve vibe. Negativiteit en matige kwaliteit komen niet in de app. In deze positieve mindset komen de gebruikers in aanraking met je merk.

FOCUS Interests Mock-Up
FOCUS Game Mock-Up

Trendanalyse van je doelgroep

Alles wat een gebruiker in FOCUS doet, is anoniem. Voor de gebruiker betekent dit, dat hij ongedwongen zijn eigen interesses kan volgen. Voor ons betekent dit dat wij uiterst betrouwbare data krijgen, die geen naamkaartjes dragen, maar wel duidelijke trends tonen. En van deze gegevens profiteer jij.

Je krijgt een complete trendanalyse van de gebruikers die geïnteresseerd zijn in je merk. Anoniem, maar diepgaand. Wist jij dat de gebruikers die jouw content liken bovengemiddeld geïnteresseerd zijn in reizen naar Azië, niet van sneakers houden, maar wel van hiphop en tuinieren? Nu wel. Dankzij FOCUS.